Txarli Prietok Eusko Legebiltzarraren funtzionamendua hobetzeko gakoa aurkitu du: sukaldea hobetzea

Menua aukeratzeko Txarlik egunero hartzen dituen tarte horietako batean

Utikan patata tortilla eta solomo pintxo ziztrinak Eusko Legebiltzarreko kafetegitik. Txarli Prieto PSEko parlamentariak proposatuta, eta 6.000 euroren truk, Basque Culinary Centerreko adituek ganorazko pintxoak eta menuak egiten irakatsiko diete bertako langileei. “Goi mailako...

Jarrai-Segi

EH Bilduk irmoki gaitzetsi du Iruñeko lurrikara

Magmalena Ortiz iruindarra jo dute lurrikararen sortzailetzat.

“Nola liteke XXI. mendean oraindik horrelakoak gertatzea?” diote jakintsuek. Joan den asteko ostiralean Iruñerria astindu zuen lurrikarak erreplika gogorra izan zuen larunbat arratsean, edukiontzi batzuk lurrera jaustea eragin zuena eta Richter eskalan 25 edo...

Jarrai-Segi